March 20, 2023

Interior Doors

Radost Poslovanja

Шта је у тренду у дизајну кухиње за 2022. и даље

Сазнајте шта је у тренду у преуређењу кухиње.

Кухиња је једна од најтраженијих просторија за услуге ремоделирања у Норвуду, МА. Многи власници кућа желе да побољшају функционалност и лепоту ове основне просторије. Пре него што кренете у преуређење ваше кухиње у Масачусетсу, кључно је истражити најновије трендове како бисте осигурали да ваша кухиња изгледа фантастично и да побољша вредност вашег дома.

Болд Цолорс

Многи власници кућа се и даље одлучују за беле ормаре или друге неутралне тонове у преуређењу кухиње у Норвуду. Поред стандардних неутралних боја, све је популарније додавање смелих боја. Власници кућа воле да додају акценте у смелим нијансама како би своје кухиње учинили визуелно привлачнијим. Ваши извођачи радова ће вам помоћи да ублажите смеле боје како бисте били сигурни да неће заузети просторију.

Отворене, прозрачне кухиње

Породице проводе значајно време у кухињи, припремајући и деле оброке и окупљајући се да ћаскају или раде домаће задатке. Овакво понашање доприноси тренду отворених, прозрачних кухиња из услуга ремоделирања у Норвуду, МА. Ове кухиње имају много прозора и природног светла како би осветлиле собу и учиниле да се осећају привлачније. Кровни прозори и велики прозори могу постићи овај циљ, заједно са светлијим бојама.

Метал се враћа

Сазнајте шта је у тренду у преуређењу кухиње.

Трендови преуређења кухиње сваке године.

Предстојећи трендови за преуређење кухиње у Масачусетсу видимо да се металне компоненте враћају у стил. Метални елементи могу додати дашак софистицираности вашој кухињи, било да одаберете врхунске уређаје од нерђајућег челика или бакарно посуђе за излагање и употребу. Метал је такође издржљив материјал, који продужава животни век ваше нове кухиње.

Декоративне завршне плоче

Декоративна врата ормара су годинама била у стилу, али многи власници кућа се сада одлучују и за украсне завршне плоче. Ови панели штите врата ваших ормара од оштећења приликом отварања и затварања и додају дашак стила преуређењу ваше кухиње у Норвооду. Они такође пружају готов изглед покривајући празнине између врата ормарића или бочних страна.

Одрживи материјали

Данашњи власници кућа су еколошки прихватљивији него икада. Свако жели да заштити животну средину истовремено побољшавајући изглед и функцију свог дома. Услуге преуређења у Норвуду, МА, могу препоручити одрживе материјале који изгледају фантастично и дају власницима кућа безбрижност да раде свој део посла. Бамбус и плута су одличан избор за радне плоче и ормаре, док су рециклирано стакло и метал савршени за позадину.

Комбинујте материјале

Не мора се све тачно поклапати да би вашој кухињи пружили привлачну атмосферу. Ремоделирање кухиње у Масачусетсу може имати користи од мешања и усклађивања материјала и текстура како бисте додали дубину вашој кухињи. Комбиновањем умирујућих тонова дрвета и рустичног камена може се направити импресивна кухиња у којој можете уживати годинама.

Ако се припремате за преуређење кухиње у Масачусетсу, наш тим је спреман да вам помогне да испланирате прелепу, функционалну кухињу. Контактирајте нас данас да почнете да радите на вашој кухињи из снова.